Top 500 săraci /

................................................

................................................

Primii 17 din clasament:


Pe locul 17 se află poetul Nicolaie Kidman din Târgul Secuiesc, care deţine luna de pe cer şi suspinul salciilor, după cum reiese din declaraţia sa de avere scrisă în versuri.

Pe locul 16 s-a clasat Lenuţa Zuluf din capitală, care şi-a scos viitorul la vânzare pe Ebay. Şi asta după ce n-a reuşit să-şi vândă trecutul nici măcar în rate.

Pe locul 15 se află proxenetul octogenar Vali Vulpe din Voluntari fiindcă bagaboandele lui s-au pensionat şi stau acasă cu nepoţeii.

Pe locul 14 este cosmonautul Vulcănescu Mihai cunoscut drept Mistreţul Orbital. Acesta a rămas fără combustibil la rachetă şi a rămas pe orbită fără nici un bănuţ.

Pe locul 13 îl avem pe Vali Jambon, un ţepar din Popeşti Leordeni care îi dădea cu Alba–Neagra prin pieţe, dar a rămas fără servici după ce biluţa magică i s-a rostogolit sub o tarabă.

Pe locul 12 a urcat în clasament Dănuţ Cimpoi din Făclia, care răzuieşte bilete Loto-Prono deja răzuite (tot de el)

Pe locul 11 se află Sile Doagă din comuna Pâcla Nouă, despre care ne este ruşine să spunem ce nu deţine.

nu rataţi:TOP 100 SĂRACI CONTINUĂ:
Locul 10 este ocupat de Doina Doagă, soţia lui Sile din Pâcla Nouă, care deţine jumătate din ce nu deţine Sile.

Locul 09. Ionel Vulturaş din comuna Berbecu judeţul Vaslui este considerat omul cu cele mai goale buzunare din ţară.
În buzunarele lui n-a fost descoperit decît un soi de vid îngrijorător, ceva între abis şi neant. Plus 99 de găuri doar la buzunarul de la cămaşă.

Locul 08. Roland Bucifal din Câmpu Lung Moldovenesc are cel mai gol frigider din ţată. Frigiderul său nu conţine nici măcar un interior de frigider. De fapt, este vorba doar despre uşa frigiderului sprijinită de un perete.

Locul 07. Coreolan Mîndrie din Plopeni deţine cea mai microscopică pensie din lume. Defecţiunea Acceleratorului de particule de la CERN a survenit după tentative savanţilor de a mări pensia lui Mîndrie.

Locul 06. Serpentina Libarcă din Prăpădeni deţine cea mai ieftină blană de nurcă din lume. Blana sa are un singur fir de puf grizonat de nurcă pleşuvă de Madagascar.

Locul 05. Flaviu Hărmălaie din Ploieşti deţine singura avere abstractă din România. Averea sa este un principiu secret pe care Hărmălaie nu-l dezvăluie nimănui.

Locul 04. Florica Zorro din Vâlcea deţine un singur fir de praf în portofel. Dacă se va constata că este vorba despre un fir de praf de cocaină, Florica Zorro riscă să coboare în clasament.

Locul 03. Mişu Miere din Fălticeni abureşte geamuri contracost la domiciliu. Chiar daca nu cere prea mult pentru un rotocol de abur scos pe gură, afacerea lui a intrat în faliment.

Locul 02. Ghiţă Ţăţoi din comuna Bulbuci s-a uns cu superglue şi s-a întins pe trotuar în faţa unei bănci din Elveţia. Nimeni n-a reuşit să-l dezlipească până acum, astfel încât Ghiţă Ţăţoi şi-a cîştigat renumle de cel mai sărac sărac lipit pămîntului.

Şi… Locul 01 . Ion Broboneţ din Sălcioara deţine singura bancnotă de 0 lei din ţară, şi aia falsificată!


ÎN CURS DE APARIŢIE: